Campania „Ghiozdănelul tău – bucuria mea” a ajuns la final

5 Septembrie 2022 16:25 Social

Campania social-filantropică și educațională „Ghiozdănelul tău – bucuria mea” derulată de Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Iași II, cu binecuvântarea Preacucernicului Părinte Protopop Marius Daniel Profir, care s-a desfășurat în perioada 25 august – 2 septembrie 2022, a ajuns la final.

Astăzi, 50 de copii au pășit cu încredere și curaj în prima zi de școală datorită vouă, pentru că au primit ghiozdane echipate conform cerințelor pentru fiecare clasă din ciclul primar și gimnazial. În plus, datorită generozității dumneavoastră le-am putut oferi fiecărui copil un dar surpriză, atât de binevenit pentru ei, constând într-un trening și un set de șosete. Vă mulțumim celor cu inimă mare, care ați adus bucurie și speranță în sufletele acestor copiii minunați, dar cu posibilități reduse.

Sâmbătă, 3 septembrie, am poposit în patru comunități: Parohia Curagău, Parohia Cozia, Parohia Scoposeni și Parohia Cilibiu, unde preoții parohi, așteptându-ne, au cerut ajutorul și binecuvântarea lui Dumnezeu pentru copiii aflați la biserică, rostind rugăciunile rânduite la început de an școlar. În după-amiaza zilei, au fost împărțite și ghiozdănelele pregătite pentru copiii beneficiari ai Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Iași II.

Dărnicia dumneavoastră a produs emoții deosebite în sufletele acestor copii frumoși și le-a adus fericire pe chipurile lor. Darurile oferite de noi au ajuns la cei care au avut cu adevărat nevoie de ele.

Ne este inima plină de bucurie și, din nou, ni se confirmă faptul că Doamne, Doamne ascultă rugăciunile în timp real! Suntem compleșiți de dragostea dumneavoastră față de aproapele și de promptitudinea cu care ați răspuns apelului nostru. Pentru aceasta vă mulțumim și Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă bucure sufletul și să vă răsplătească jertfa și osteneala! Obiectivele noastre au fost depășite căci a binecuvântat Dumnezeu cu daruri din belșug.

Aducem alese mulțumiri părintelui paroh Ionel Roată, de la Parohia cu hramurile „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” și „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Iași, dăruitorul de seamă al acestei campanii, doamnei Pădurariu Constanța și tuturor celorlalți care din puținul lor au făcut să fie mai mult prin implicarea lor.

Familia, Biserica și Școala sunt pilonii care susțin societatea și care trebuie să contribuie la creșterea sănătoasă a vlăstarelor ei. Nu putem fi indiferenți atunci când cineva suferă și, în măsura posibilităților, avem datoria morală, creștinească de a ne susține unii pe alții și de a contribui astfel la propășirea ei.

Slavă lui Dumnezeu pentru darurile cele bogate revărsate în această campanie!

(Asistent social Ionela Brînză-Abunei)

Ultimele din categorie