Campanie caritabilă la Iași: „S-așezăm cu drag sub brăduț o bucurie pentru o bunică ș-un bunicuț”

3 Decembrie 2019 10:41 Arhiepiscopia Iaşilor

Centrul de Zi de Asistență și Recuperare „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” din cadrul Protopopiatului II Iași organizează în perioada 2-19 decembrie 2019 campania caritabilă „S-așezăm cu drag sub brăduț o bucurie pentru o bunică ș-un bunicuț”.

Campania are drept scop colectarea de donații, sub orice formă, pentru a ajuta bunicii comunității centrului să simtă spiritul sărbătorii Crăciunului și pentru a le aduce zâmbetul pe chipurile blânde și senine. Orice gest mic le va face zilele mai fericite; nădăjduim că spiritul solidar nu va întârzia să apară. De acest Crăciun, să le arătăm că lumea nu i-a uitat, oferindu-le o atenție cât de mica și făcându-le sărbătorile luminate sub binecuvântarea Nașterii Mântuitorului.

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, timpul darurilor, al copilăriei revenite și al speranțelor împlinite, este sărbătoare inimii deschise, este perioada anului în care avem ocazie să redescoperim bucuria de a dărui. Împreună putem aduce mângâiere, alinare, ajutor, speranță, putem face fapte bune și putem să dăruim  un strop de bucurie. (Ionela ABUNEI - asistent social, Centrul de Zi de Asistență și Recuperare „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” din cadrul Protopopiatului II Iași)

Ultimele din categorie