Campanie social-filantropică și educațională: „Ghiozdănelul tău – bucuria mea”

26 August 2022 09:33 Social

Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Iași II inițiază campania social-filantropică și educațională: „Ghiozdănelul tău – bucuria mea”, care se va desfășura în perioada 25 august - 2 septembrie 2022.

Scopul campaniei este acela de a strânge fondurile necesare achiziționării a 50 de ghiozdănele cu rechizite pentru școală care vor fi dăruite copiilor beneficiari ai Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Iași II, cât și altor copii din grupuri sociale vulnerabile aflate în evidența parohiilor din cadrul protopopiatului, din ciclul primar și gimnazial de învățământ.

Astfel, ne propunem să venim în sprijinul copiilor din parohiile sărace ale protopopiatului, pentru a preveni abandonul școlar.

În acest sens, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a duce la îndeplinire această campanie și a contribui, cu acest mic ajutor, la împlinirea visurilor acestor copii care, fără educație, nu își vor putea depăși condiția. Împreună putem aduce un plus în educația copiilor din familiile defavorizate. Un ghiozdan cu rechizite poate reprezenta, la început de an școlar, un nou început spre o viață mai bună, pentru un copil aflat în dificultate.

Dacă vrei să oferi bucurie unui copil în prima zi de școală, alătură-te nouă!

Ajută un prichindel

Să aibă ghiozdănel

Fă-i un dar frumos

Să fie bucuros.

Fiecare ghiozdănel va cuprinde rechizite în valoare de 250 de lei.

Puteți dona atât bani, cât și produse la sediul Biroului de Asistență Socială: strada Ion Neculce, Nr. 36, din Iași sau prin depunere în contul: RO36 CECE B000 30RO N082 3647, cu mențiunea „campanie”.

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0753597177.

(Asistent social Ionela Brînză-Abunei)

Ultimele din categorie