Campanie umanitară în Protopopiatul Iași II – „Hai să le punem în spate un ghiozdan plin cu de toate”

12 August 2019 16:13 Arhiepiscopia Iaşilor

Zâmbetul copiilor pe care am reușit să îi ajutăm anul trecut cu un ghiozdănel, ne impulsionează ca și în acest an să continuăm această frumoasă campanie intitulată „Hai să le punem în spate / Un ghiozdan plin cu de toate”.

Ghiozdanul pentru un copil reprezintă mult mai mult decât un accesoriu. El este o necesitate. Este unealta prin care şcolarul are posibilitatea să exploreze tărâmurile vaste ale cunoaşterii. Din nefericire, există mulți copii pentru care un ghiozdănel, cu toate cele necesare, constituie un lucru inaccesibil încă. Prin campania noastră, ne propunem să ajutăm copiii ce fac parte din parohiile defavorizate ale Protopopiatului II Iași, prin achiziţionarea unui ghiozdan complet echipat, oferindu-le astfel un minim ajutor în parcursul educațional, facilitându-le accesul la bucuria cunoașterii.

Oricine dorește să ofere o mână de ajutor micuților noștri, ne poate contacta la numărul de telefon: 0748.600.533 - asistent social Alina Bădiliță, sau la sediul Protopopiatului II Iași, str. Ion Neculce nr. 36. Donațiile se pot face și în contul RO23CECEB00030RON0487291.

Ultimele din categorie