Campionat de fotbal în Protopopiatul Târgu Neamț

În data de 25 iunie 2019 a avut loc etapa a doua, la nivelul Protopopiatului Târgu Neamţ, a  Campionatului de Fotbal al Arhiepiscopiei Iașilor, activitate adresată tinerilor cu vârsta între 14-20 de ani și organizată de către Departamentul de Misiune pentru Tineret. Competiţie sportivă s-a desfăşurat în sala de sport din incinta Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din oraș.

Parohiile participante au fost în număr de cinci: Parohia Ghindăoani reprezentată de părintele Croitoru Sebastian, Parohia sat Mănăstirea Neamț reprezentată de părintele Andron Cristian-Constantin, Parohia Boiștea reprezentată de părintele Trofin Gheorghe, Parohia Păstrăveni reprezentată de părintele Baciu Lucian-Nicolae și Parohia Rădeni reprezentată de părintele Stan Andrei-George. Fiecare echipă a fost compusă din șase tineri plus trei rezerve.

Meciurile disputate au fost coordonate de către profesorul și antrenorul Bocăneț Cosmin și arbitrate de către profesorul de educație fizică și sport Curcă Gheorghe.

După desfășurarea primelor trei meciuri, în semifinală au ajuns Parohiile Boiștea, Ghindăoani și Păstrăveni iar în urma jocului, echipa care merge în continuare în campionat, a fost cea de la Parohia Boiștea.

Pentru toți cei care au participat au fost momente de mare încărcătură emoțională așa cum există de fiecare dată când tinerii participă la diferite concursuri, jocurile disputate arătând totodată fair play și respect din partea tuturor.

Toți participanții au primit din partea Departamentului de Misiune pentru Tineret câte o diplomă de participare, semnată de părintele consilier eparhial, arhimandrit Nicodim Petre.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui campionat, mulțumim tuturor celor care au participat și urăm succes Parohiei Boiștea în etapa de la Piatra Neamț.

De la același autor

Ultimele din categorie