Campionatul anual de fotbal între parohii din Protopopiatul Iași III

27 Aprilie 2018 09:05 Arhiepiscopia Iaşilor

Joi, 26 aprilie 2018, Protopopiatul Iași III a organizat etapa semifinalelor campionatului de fotbal între parohii. Astfel, sala de sport a comunei Miroslava a devenit pentru a doua oară gazdă pentru cele patru echipe care s-au confruntat.

Primul meci a început la ora 14:30, și au jucat echipele comunelor Miroslava si Mogoșești, învingătoare ieșind cea din urmă. De la ora 15:30 s-au întâlnit echipele din Podu Iloaiei si Lunca Cetățuii, câștigatoare fiind prima dintre ele. La eveniment au mai participat profesori însoțitori, preoții din parohii dar și părintele protopop Mihail Roșu.

Finala va avea loc în ziua de 10 mai 2018 la ora 14:00, tot în sala de sport din Miroslava, meciu fiind disputat de echipele din Podu Iloaiei si Mogoșești. Mulțumim, pe aceasta cale, tuturor copiilor implicați, profesorilor însoțitori, arbitrului, medicilor, părintelui paroh din comuna Miroslava Mihail Adeodatus Ungureanu, precum și primarului Dan Niță. Vă așteptăm alături de noi la marea finală! (pr. Bogdan Mihalachi)

Citește alte articole despre: campionat, fotbal, Miroslava, sport, copii, Protopopiatul Iaşi III

Ultimele din categorie