Campionii bucuriei au ajuns la Școala din Cracăul Negru

13 Septembrie 2021 20:43 Arhiepiscopia Iaşilor

Cu adevărat este o zi importantă cea de astăzi, nu numai prin faptul că este început de an școlar, ci și prin ceea ce Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a făcut pentru elevii școlilor din comuna natală a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic.

Nu există un dar, nu există ceva mai frumos ca un ierarh să-și amintească de locurile copilăriei, de primii pași făcuți ca elev, la Școala din Cracăul Negru.

Iată de ce dascălii mlădițelor de astăzi îi mulțumesc Înaltpresfințitului Părinte, spunând: „Ne-ați făcut o mare bucurie dăruind elevilor noștri ghiozdane și rechizite pentru tot anul școlar. Vă mulțumim, de asemenea, pentru zecile de perechi de încălțăminte și îmbrăcămintea dăruite familiilor nevoiașe” – Director, prof. Adina Raclariu

Nu ne mirăm de ce unii dintre copiii noștri ajung adevărați apostoli pentru semenii lor, urmând modelul celor care dăruiesc. Așadar, mulțumiri celor care s-au implicat în această acțiune caritabilă, gândind că va fi și rândul copiilor noștri să fie vestitori ai credinței străbune. (prof. Elena Apetroaiei)

Ultimele din categorie