Cercul Pastoral Avrămeni și-a cinstit ocrotitorul

6 Mai 2022 14:41 Arhiepiscopia Iaşilor

Ziua de 5 mai are o însemnătate deosebită pentru credincioșii din Cercul Pastoral Avrămeni, deoarece ieri și-au serbat ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Mucenic Efrem cel Nou.

De câțiva ani, credincioșii din parohiile Cercului Pastoral Avrameni au pe lângă ocrotitorii fiecărei parohii, încă un ocrotitor, care nu de puține ori i-a unit in rugăciune, i-a sprijinit în diferite suferințe și le-a fost stâlp de răbdare și nădejde în lucrarea spre mântuire.

Ieri, în zi de hram, credincioșii s-au adunat pentru a-și cinsti prin rugăciune patronul spiritual, la Biserica „Sfinții Voievozi” din Zahoreni, unde au participat la Taina Sfântului Maslu, săvârșită de preoții din cadrul cercului pastoral, alături de arhim. Melchisedec Sandu, starețul Mănăstirii Știubieni, cel care a vorbit despre viața și minunile Sfântului Efrem cel Nou. Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile organizate în cadrul cercului pastorală și tuturor celor care au sprijinit prin orice mijloace aceste activități.

Ultimele din categorie