CFR Călători suplimentează trenurile pentru pelerinii Sfintei Parascheva

28 Septembrie 2020 16:52 Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

CFR Călători a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru toți pelerinii care doresc să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva. Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și municipiul Iași. CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp.

Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete, li se comunică faptul că nu mai sunt locuri, se mai arată în comunicatul publicat pe cfrcalatori.ro.

Ultimele din categorie