Comunicat de presă | fiideajutor.ro: puntea între cei care au nevoie și cei care pot oferi ajutor

Arhiepiscopia Iaşilor

Comunicat de presă | fiideajutor.ro: puntea între cei care au nevoie și cei care pot oferi ajutor

  • fiideajutor.ro
   Fiideajutor.ro: puntea între cei care au nevoie și cei care pot oferi ajutor

   Fiideajutor.ro: puntea între cei care au nevoie și cei care pot oferi ajutor

Începând cu luna februarie a.c., Mitropolia Moldovei și Bucovinei anunță lansarea fiideajutor.ro - platforma faptelor bune, o inițiativă dedicată promovării cauzelor umanitare din regiunea Moldovei și facilitării solidarității comunitare.

Misiunea acestui proiect este să aducă într-un singur loc toate acțiunile sociale, educaționale, culturale și filantropice ale Mitropoliei care însumează anual peste 250.000 de beneficiari și un buget de aproximativ 8 milioane de euro.

Într-o lume în care problemele sociale devin tot mai complexe și mai presante, fiideajutor.ro se dorește a fi un loc destinat promovării și soluționării diverselor provocări cu care se confruntă comunitățile din regiunea Moldovei. Fie că este vorba despre persoane aflate în situații de dificultate, grupuri marginalizate sau proiecte sociale cu impact amplu, platforma este gândită drept un spațiu virtual unde aceste nevoi pot fi aduse în prim-plan, iar fiecare dintre noi poate interveni în mod activ prin donații și implicare voluntară pentru a găsi soluții tangibile.

Fiideajutor.ro nu este doar un site web, este punctul de întâlnire pentru toți cei care doresc să ofere din resursele, timpul și expertiza lor în sprijinul aproapelui, o punte între cei care au nevoie și cei care pot oferi ajutor.

Platforma faptelor bune este deschisă oricui își propune să fie parte a unei schimbări reale în societate, fiind o modalitate sigură, foarte accesibilă și ușor de utilizat pentru a face bine.

Fiecare vizitator are posibilitatea de a se implica activ în rezolvarea problemelor sociale prin donații, voluntariat, promovare pe rețelele de socializare și oferirea de feedback, contribuind astfel la construirea unei comunități mai unite și mai solidare. Donațiile se pot face în multiple moduri: de la donații online direct prin site, PayPal sau prin transfer bancar, până la redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit sau a 20% din impozitul pe profit.

În acest moment, pe fiideajutor.ro poți susține patru dintre proiectele de suflet ale Mitropoliei Moldovei și Bucovinei:

 • Programul Educațional „Bursierii Sfintei Parascheva” cu șapte tipuri de burse pentru elevi și studenți;
 • Centrului Maternal „Sfânta Emilia”;
 • Centrul de zi pentru vârstnici din Bălțătești, jud. Neamț;
 • Centrul de zi pentru vârstnici din Miorcani, jud. Botoșani.

Fiideajutor.ro este o expresie a misiunii noastre de a aduce lumină și speranță în viețile celor în nevoie, apropiindu-ne de ei și de luptele lor cotidiene. Suntem profund recunoscători pentru generozitatea și angajamentul membrilor comunității noastre și suntem convinși că, prin această platformă, vom putea face o diferență semnificativă în viețile multor oameni. Încrederea voastră în noi este o binecuvântare și ne angajăm să fim transparenți și să vă ținem la curent cu impactul pe care îl avem în comunitate, străduindu-ne să aducem nu doar lumină și speranță, ci și rezultate concrete”, a declarat pr. Cosmin Brînză, coordonator fiideajutor.ro.

Citeşte mai multe pe www.fiideajutor.ro. Urmăreşte-ne activitatea pe Facebook Fiideajutor.ro, pe Instagram fiideajutor.ro și nu ezita să ne scrii dacă ai nevoie de îndrumare.

***

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați:

Iasmina Naiță

Specialist Relații Publice 0765.897.842

iasmina.naita@mmb.ro

Citește despre: