Concertul caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”, la Suceava

Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, organizează pe 6 decembrie 2020, de la ora 17:00, un concert online de colinde.

Manifestarea, aflată la prima ediţie, se va defăşura cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor. Potrvit site-ului Eparhiei Sucevei şi Rădăuţilor, vor urca pe scenă: Steliana Sima, Ion Paladi, Constantin Bahrin, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Fetele din Botoșni, Mariana Maloș și Alexandra Dan, precum și grupurile de colindători formate din copiii de la Asezământul de Copii ,,Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți, dar și corul Catedralei Arhiepiscopale din Suceava. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, precum și pe paginile de facebook a partenerilor și pe paginile oficiale ale artiștilor care vor concerta. Proiectul caritabil ,,Un Crăciun pentru fiecare” se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie 2020. Cei care doresc să se alăture acestei inițiative, o pot face prin donații directe într-unul din conturile speciale pentru scopuri caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Pe 20 decembrie, echipa de voluntari a Sectorului social-filantropic a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor va merge la cei 2000 de beneficiari și vor împărți toate darurile.

Donațiile se pot face folosind următoarele mijloace:

Direct în conturile:

RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014

EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110

De asemenea, se pot face donații și prin mandat poștal la adresa Arhiepiscopiei: Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect,

puteți apela la numărul de telefon 0756.277.365 – Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Citește alte articole despre: concert, colinde, Suceava, donații, voluntari, artiști

De la același autor

Ultimele din categorie