Concursul internațional de fotografie „OrthPhoto Awards"

12 Iunie 2021 12:16 Ortodoxia în lume

Site-ul de partajare de fotografii OrthPhoto.net este încântat să anunțe lansarea unui nou concurs internațional de fotografie intitulat OrthPhoto Awards (Premiile OrthPhoto). Concursul, care este deschis tuturor fotografilor profesioniști și amatori, oferă o oportunitate de a comunica și de a împărtăși cu un public mai larg frumusețea Bisericii Ortodoxe și cultura credincioșilor ei prin imaginea vizuală.

Concursul va accepta trimiterea de fotografii în perioada 2 mai - 2 iulie 2021 pentru următoarele patru categorii: Locuri, Reportaj, Persoane, Detalii. Trimiterile vor fi, de asemenea, acceptate în trei categorii speciale: Din Arhivă, Povestiri, Covid-19.

Participanții sunt bineveniți să trimită până la trei fotografii per categorie, fiind acceptată o serie de 5-10 fotografii pentru categoria specială „Povestiri". De asemenea, va exista o competiție specială pentru tinerii fotografi.

„OrthoPhoto Awards nu este doar o competiție care prezintă munca fotografilor profesioniști și amatori, ci este, de asemenea, un loc în care sperăm că ortodocșii din întreaga lume își vor putea împărtăși cultura și credința în Iisus Hristos", a spus Aleksander Wasyluk, Președinte OrthNet, proprietarul Orthphoto.net. „În ultimul an am experimentat cu toții o izolare care nu credeam că este posibilă în lumea noastră din ce în ce mai interconectată. Sperăm că OrthPhoto Awards va fi un mic remediu pentru această izolare".

Concursul va fi evaluat de un juriu internațional și vor fi acordate premii pentru cea mai bună fotografie din fiecare categorie. Cele mai bune fotografii și fotografiile premiate vor fi prezentate într-o expoziție și publicate într-un album intitulat „Culorile Ortodoxiei", care va fi editat și tipărit de către Editura Bisericii Ortodoxe a Poloniei.

Pentru luna august în Polonia sunt planificate o ceremonie de premiere și un atelier de lucru despre fotografie.

Pentru mai multe informații sau pentru a participa la competiție, vă rugăm să vizitați site-ul www.awards.orthphoto.net.

Ultimele din categorie