Conferință despre „Liniștea interioară și zgomotul lumii exterioare” la Sibiu

13 Mai 2019 14:42 Arhiepiscopia Sibiului

Joi, 16 mai, Diac. Lect. Dr. Adrian Sorin Mihalache va susține o conferință la Sibiu la invitația Organizației Tinerilor din Sibiu.

Conferința va avea loc la Casa Armatei din Sibiu (Bulevardul Victoriei nr. 3-5,) de la ora 18:00 și va avea tema: „Liniștea interioară și zgomotul lumii exterioare”. Intrarea este liberă.

Părintele Sorin Adrian Mihalache este licențiat în matematică și teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie și fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”, sub îndrumarea prof. univ. dr. Ștefan Afloroaei. Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie și Știință al Universității „Al. I. Cuza” Iași, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie și Știință al Fundației „Solidaritate și Speranță”, fiind implicat și în alte proiecte și activități cu specific interdisciplinar. Este tatăl a trei copii.

Ultimele din categorie