Conferință live cu pr. Răzvan Ionescu

9 Decembrie 2020 18:48 Arhiepiscopia Iaşilor

Societatea Studenților Teologi din Iași vă invită la Conferința „Trăirea sexualității cere har. O incursiune fără mofturi și prejudecăți în ceva ce ține de minunea și taina întâlnirii dintre bărbat și femeie” susținută de pr. Răzvan Ionescu, miercuri, 9 decembrie, de la ora 20.00.

Societatea Studenților Teologi din Iași vă invită la Conferința „Trăirea sexualității cere har. O incursiune fără mofturi și prejudecăți în ceva ce ține de minunea și taina întâlnirii dintre bărbat și femeie” susținută de pr. Răzvan Ionescu, miercuri, 9 decembrie, de la ora 20.00, live pe Doxologia.

Evoluția mentalității contemporane asupra sexualității a dus în parte la simplificarea acesteia la planul fizic/biologic și la desacralizarea Tainei Cununiei, la desprinderea acesteia de principiul comuniunii care reprezintă în fond baza căsătoriei - fundamentul ei stabil. Punctele atinse în cadrul conferinței vor viza și educația, etica și moralitatea sexuală.
 
Cum acest proces îi vizează în special pe tineri, ne-am propus să venim în sprijinul acestora oferind o parte din răspunsurile pe care le caută în cadrul proiectului Tinerii în dialog, finanțat de Primăria Municipiului Iași prin intermediul Programului de fonduri nerambursabile pentru tineret 2020, conferința de față fiind parte integrantă a proiectului.

Ultimele din categorie