„Copii fără vacanță”: Un nou proiect al Parohiei „Sfântul Haralambie” din Iași

9 August 2022 13:51 Arhiepiscopia Iaşilor

Parohia „Sfântul Haralambie” din Iași organizează o zi de vacanță pentru copiii care nu au posibilități materiale să meargă undeva în această perioadă de vară.

În anii precedenți, în cadrul proiectelor „Amintiri de vară” și „Un gest mic, o bucurie mare”, parohia a reușit să ofere o zi de vis pentru 20 de copii.

Anul acesta, prin proiectul „Copii fără vacanță”, Parohia „Sfântul Haralambie” își propune ca pe 25 august să dăruiască o zi de vacanță unui grup de 20 de copii.

Aceștia vor avea parte de o zi cu vizite în locurile frumoase din Ținutul Neamț, dar și cu daruri, jocuri, activități distractive, mese delicioase. Copiii vor vizita următoarele obiective: Mănăstirea Neamț, Schitul Pocrov, Schitul Icoana, Tabăra Nemțișor, Zimbrăria Dragoș Vodă și Castelul Miclăușeni.

Pe lângă transport, masă, plata obiectivelor vizitate, copiii vor primi șepci, ghiozdane, cărți de rugăciuni și alte daruri. Pentru acestea, costurile estimative sunt de 250 lei / copil.

Parohia Parohia „Sfântul Haralambie” din Iași invită inimile milostive să se alăture proiectului, donând în contul RO44INGB0000999902312405 cu mențiunea COPII FĂRĂ VACANȚĂ.

Detalii, la Pr. paroh Radu Brînză - 0753 427 347.

Ultimele din categorie