„Dăruind vei dobândi!”, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi

3 Decembrie 2019 02:35 Educaţie

Cu prilejul „Săptămânii fructelor și legumelor” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, în perioada 28-29 noiembrie 2019, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi, prin intermediul profesorului de religie Mariana Leonte Mujdei, a avut loc activitatea „Dăruind vei dobândi!”.

Acţiunea a constat în colectarea de legume şi fructe pentru 20 de familii nevoiașe din cadrul Centrului de persoane surdo-mute „Sfântul Prooroc Zaharia”, dar și din cadrul Fundației „Star of Hope”, care se ocupă de persoane cu dizabilități. Au participat la colectarea celor 250 de kilograme de fructe și legume, care au fost ulterior donate, 40 profesori şi 5 clase, dar și peste 10 elevi voluntari de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”.

Scopul acţiunii a fost implicarea elevilor și profesorilor în activități religios-filatropice şi dezvoltarea comportamentelor moral-religioase ale elevilor. „Ne bucurăm că atât profesorii, cât și elevii sunt aproape de semenii lor și încurajăm orice inițiativă de ajutorare a celor aflați în dificultăți. În felul acesta, ne apropiem de Dumnezeu”, ne-a declarat Mariana Leonte, iniţatoarea activității.

Ultimele din categorie