De 1 iunie, Pro Vita Iași te invită la o poveste online, alături de Veronica Iani și cartea „Copilăria. O poveste despre bucurie”

29 Mai 2020 18:46 Arhiepiscopia Iaşilor

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor invită copii și părinți să celebreze copilăria prin atelierul de lectură „Spune-mi o poveste pentru suflet”, în cadrul căruia se va citi cartea „Copilăria. O poveste despre bucurie”, în prezența autoarei Veronica Iani.

Cartea surprinde bucuria într-un format narativ care naște în sufletele cititorilor valori precum prietenia, empatia, familia, și rezolvă situații mai dificile precum singurătatea sau îngrijorarea prin puterea dragostei.

Cartea face parte din colecția „Fiecare viață este un dar”, scrisă și ilustrată de Veronica Iani. Atelierul va avea loc online, pe platforma Zoom, pe 1 iunie, ora 18.00. Pot participa copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.  Un atelier se va desfășura cu maximum 10 participanți. Înscrierile se fac printr-un email la adresa: departament.provita@mmb.ro. Parteneri în proiect: Tabăra „Floare de colț” și Editura Doxologia.

*
„Spune-mi o poveste pentru suflet” este un proiect coordonat de Ioana Revnic și are ca scop educația caracterială. (Sorina-Nicoleta Topliceanu, referent Pro Vita Iași)

Ultimele din categorie