Deschidere de an educaţional la Şcoala Primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

14 Septembrie 2018 14:20 Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor
 

Fiecare septembrie este despre noi începuturi, emoţii, visuri, reîntâlniri, flori, lacrimi, zâmbete şi speranţe, toate acestea au trecut pragul la deschiderea anului educaţional la Şcoala Primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Elevii clasei pregătitoare au fost aşteptaţi de colegii din clasa I şi de mascota „Creionel” şi conduşi spre sala de clasă.

Cu zâmbete pe chip şi bucurie în suflet, luni, 10 septembrie 2018, şcoala noastră şi-a redeschis porţile. Slujba de deschidere a anului şcolar 2018-2019 a fost oficiată de un sobor de preoţi. După săvârşirea slujbei, copiii de clasă pregătitoare au păşit timid, dar sigur spre clase, pe sub arcada de flori realizată de copiii de clasa I, unde au descoperit un univers în care joaca şi jocul dezvăluie lumi neştiute. Colegii din grupele mari ai grădiniţei au participat la deschiderea anului şcolar.

Şi în acest an, şcoala noastră îşi propune să cultive valori creştine în conştiinţa copiilor, să crească frumos şi sănătos în societatea de astăzi. Le dorim mult succes în noul an şcolar!

Ultimele din categorie