„Dialoguri de seară” cu arhid. Adrian Sorin Mihalache: Viața sub Asediu – radiografii ștințifice și spirituale ale pandemiei actuale

7 Aprilie 2020 15:36 Arhiepiscopia Iaşilor

Joi, 9 aprilie 2020, arhid. Adrian Mihalache va susține conferința „Viața sub Asediu – radiografii ștințifice și spirituale ale pandemiei actuale”.

Conferința se desfășoară în cadrul programului de evenimente pastorale „Dialoguri de seară” și va fi transmisă live pe paginile de Facebook DOXOLOGIA.ro, Trinitas TV și Biserica Sfântul Sava.

Adrian S. Mihalache este licenţiat în matematică şi teologie ortodoxă și a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie, fizică teoretică și medicină psihosomatică. Din anul 2010 este doctor în Filosofie al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”. În prezent este doctorand al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, pregătind o teză în științe medicale despre neuroștiințele vieții spirituale.

Este tatăl a patru copii și trainer autorizat, susținând ateliere și tabere experiențiale destinate tinerilor și adulților cu teme precum cultivarea atenției, autocontrol și voință, cultivarea vieții interioare, dezvoltarea Inteligențelor Multiple, dezvoltarea Inteligenței Emoționale și a Inteligenței Spirituale, educație kinestezică, atașament și antrenamentul performanței.

Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi și director executiv al Centrului de Cercetare în Medicină și Spiritualitate din cadrul Spitalului "Providența" din Iași.

Ultimele din categorie