Diaspora românească susține la studii copiii cu rezultate foarte bune

Arhiepiscopia Iaşilor

Diaspora românească susține la studii copiii cu rezultate foarte bune

  • Diaspora românească susține la studii copiii cu rezultate foarte bune
   Diaspora românească susține la studii copiii cu rezultate foarte bune

   Diaspora românească susține la studii copiii cu rezultate foarte bune

Parohii din diaspora românească sunt noii parteneri în campania de strângere de fonduri pentru susținerea la studii a unui număr de 7 copii cu rezultate foarte bune la învățătură, campanie desfășurată în perioada 16 august - 13 septembrie 2020. Copiii fac parte din familii numeroase, înscrise în Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii - Sfântul Stelian, desfășurat de Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

„Mulțumim pe acestă cale părintelui Ciprian Mocanu și părintelui Iosif-Cristian Rădulescu, dar și comunităților din cele două parohii pe care le păstoresc. Ne bucurăm că românii din diaspora se gândesc la cei din țară și oferă un sprijin concret pentru educația copiilor din familiile numeroase. Faptul că avem acum doi noi parteneri în proiect ne motivează să mergem mai departe în susținerea parcursului educațional al copiilor și nădăjduim, cu ajutorul lui Dumnezeu, că vom ajunge la finalul campaniei având toate fondurile necesare. Până în prezent, datorită acestei colaborări, avem patru burse complete din cele șapte necesare”, ne-a declarat Sorina Topliceanu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita.

Cum se poate ajuta în continuare?

 • Bursa de studiu - fiecare elev sau student primește din partea noastră o bursă de studiu în valoare de 200 de lei/lună pe parcursul anului școlar. Poți contribui la completarea unei burse sau o poți oferi integral.
 • Promovează - transmite mai departe inițiativa noastră. Poate cineva dintre prietenii tăi ar fi dispus să susțină un elev sau un student.
 • Donează:

RO08CECEIS1030RON1014342 - LEI

RO68CECEIS10C1EUR1103231 - EURO, COD SWIFT: CECERO, CEC BANK

Mitropolia Moldovei și Bucovinei, CIF 5334656.

 • Persoana de contact: Sorina Topliceanu - 0753.472.067

email: departament.provita@mmb.ro

Cei 7 copii pot fi cunoscuți în acest clip video, disponibil aici:

Mai multe detalii despre acest proiect sau despre activitatea Departamentului Pro Vita puteți găsi pe pagina de facebook: Pro Vita Iași sau la numărul de telefon: 0753.472.067.

Citește despre: