Doi fotografi din Iași au oferit o #masăcaldădecrăciun celor fără posibilități

22 Decembrie 2020 01:21 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Duminică, 20 decembrie 2020, studioul foto SoultoSoul Photography din Iași a oferit, prin intermediul campaniei „#masăcaldădecrăciun”, daruri și ajutoare pentru familiile defavorizate din Parohia „Sfinții Ioachim și Ana” Șanta, Protopopiatul Iași III. Aceștia au donat în această perioadă 100 de porții de mâncare pentru cei aflați în dificultate.

Fotografii ieșeni de la studioul SoultoSoul Photography au realizat în ultimele două luni ședințe foto de Crăciun și au direcționat profitul în campania #masăcaldădecrăciun. Organizatorii și-au propus prin această activitate să ofere 100 de porții de mâncare familiilor din comunitățile defavorizate, cu sprijinul clienților de la studioul din Iași. În cadrul acțiunii social-filantropice a fost inclusă duminica trecută și Parohia „Sfinții Ioachim și Ana” Șanta, păstorită de părintele Vasile Luca.

„A fost un vis: doi fotografi și-au dorit să dăruiască câteva porții cu o #masacaldadecraciun, vestea s-a dus repede și nu doar că au reușit să strângă 100 de porții cu o #masacaldadecraciun, dar toate familiile au primit alimente, dulciuri, fructe, sucuri, jucării și haine.

Și cei doi fotografi au devenit o comunitate cu voi, binecuvântați prieteni care ne-ați fost aproape: voi cei care ați ales să faceți ședința foto de Crăciun cu noi, voi cei care ați dăruit jucării pentru licitație, voi cei ce ați donat jucării și haine, voi cei care ne-ați ajutat cu cele 100 de porții cu o #masacaldadecraciun, voi cei care ne-ați îndrumat către cele 100 de suflete, voi cei care ați distribuit visul nostru, vouă tutoror vă mulțumim din inimă […].

Cuvintele sunt atât de mici în acest moment, nu vom putea descrie niciodată toate trăile din momentul când un chip de copil cu doi ochișori cristalini îți deschide ușa, un frățior care vine repede desculț să te întâmpine și toți cei din casă se adună rând pe rând în jurul tău să vadă mai bine ce se întâmplă și toate fețele care se luminează aproape instant când realizează că toate darurile sunt pentru ei – ni se face pielea de găină și acum când povestim”, au mărturisit fotografii pe pagina lor de facebook.

La final, organizatorii au transmis un cuvânt de recunoștință tuturor celor care s-au implicat și au susținut această campanie.

De la același autor

Ultimele din categorie