Elevele Liceului Teologic „Sfânta Parascheva” din Agapia susțin proiectul „Cutia cu papucei”

17 Decembrie 2019 14:29 Arhiepiscopia Iaşilor

Elevele de la Liceul Teologic Ortodox „Cuvioasa Parascheva” din Agapia au sprijinit proiectul „Cutia cu papucei pentru Ei”, dezvoltat și implementat de Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iaşi. Tinerele au pictat 125 de globuri în perioada 21 noiembrie – 13 decembrie 2019. 

Aşa cum au afirmat chiar ele, în ciuda programului încărcat, au fost bucuroase la gândul că vor oferi un zâmbet unui copil: „Implicarea noastră în proiectul «Cutia de papucei pentru Ei», în parteneriat cu Colegiul «Sfântul Nicolae», a sporit în inimile noastre o empatie aparte faţă de cazurile sociale în care colegiul se implică an de an. Deşi programul nostru este destul de încărcat, iar echipa este formată din doar câteva fete, am reuşit să pictăm 125 de globuri. Faptul că am primit şansa de a aduce zâmbetul pe chipul unui copil ne-a motivat să dăm tot ce am avut mai bun şi să realizăm ceva frumos.”

Globurile au fost expuse spre vânzare în cadrul Concertului de Colinde „Ghetuţe de sticlă”, organizat de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, sumele strânse fiind direcționate către achiziția de papucei pentru copiii din familii defavorizate. Pentru mai multe detalii cu privire la această campanie, accesaţi pagina de facebook a proiectului „Cutia cu papucei pentru Ei”. (Teofana Șincari)

Ultimele din categorie