Episcopia Europei de Nord: scurtă actualizare a stadiului implementării proiectelor caritabile aflate în desfășurare

Episcopia Europei de Nord a prezentat, prin intermediul unui comunicat, o scurtă actualizare a stadiului implementării proiectelor caritabile aflate în desfășurare în eparhie.

„Astfel:

– pentru proiectul „Să îmbrăcăm un copilaș în prag de iarnă ” am reușit să adunăm fondurile pentru îmbrăcarea a circa 50 de copilași din cei 100 propuși. Termenul limită pentru trimiterea donațiilor este de 15 noiembrie. Mai multe detalii puteți să aflați în afișul atașat.  

pachetele pentru cele câteva zeci de familii din zona Vâlcea și Gorj, conținând îmbrăcăminte, încălțăminte dar și calculatoare au fost deja colectate și vor fi trimise în cel mai scurt timp. Vom reveni cu un feedback atunci când pachetele ajung în țară.

– cu ajutorul dvs, intenționăm ca bursele sociale pentru copiii din Copșa Mică să fie mai substanțiale de Crăciun. Puteți afla din afișul de mai jos modalitățile prin care puteți susține demersul nostru. 

– la nivelul parohiilor se desfășoară și multe alte proiecte sub îndrumarea preoților slujitori. De exemplu, credincioșii din zona Aalesund și Molde din Norvegia s-au organizat exemplar pentru a trimite pachete de Sărbători copiilor din Valea Plopului. Ar mai fi nevoie de circa 80 de pachete din cele 200 planificate. Responsabil de proiect este doamna Roxana Abuzatoaie. În cazul în care doriți să sprijiniți acest proiect, poate fi contactată pe grupul de facebook „Proiecte caritabile în Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord” (https://www.facebook.com/groups/950082412151208/)”, se menționează în comunicatul publicat pe site-ul Episcopiei Europei de Nord.

Mai multe detalii despre proiectele caritabile aflate în desfășurare puteți afla și la adresa de e-mail: filantropie@episcopiascandinavia.se

Ultimele din categorie