9.733 lei pentru 243 de persoane din Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin serviciile sociale acreditate, a desfășurat în luna februarie a anului 2016, 107 activități sociale, în cadrul cărora au fost oferite ajutoare materiale și financiare, în valoare totală de 9.733 lei.

Astfel, în cadrul Centrului de consiliere și sprijin pentru familiile aflate în dificultate (CCSFAD) și al Centrului de orientare pentru persoane aflate în pificultate (COP), coordonate de către Sectorul social-misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, au fost desfășurate 7 acţiuni sociale.

În cadrul acestor acţiuni a fost oferit sprijin material și financiar, pentru depășirea situațiilor de criză, în valoare totală de 539 lei, pentru următoarele categorii de beneficiari: 28 de copii, două familii aflate în dificultate şi o persoană cu dizabilităţi. 

Activitatea social-filantropică desfășurată la nivelul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor se realizează în conformitate cu Statutul pentru organizare și funcționare al Bisericii Ortodoxe Române și Regulamentul de organizare și funcționare a sistemului de asistență socială în Biserica Ortodoxă Română.

Sursa: sf-esc.ro

Ultimele din categorie