Evenimente duhovnicești la Biserica „Sfântul Sava” din Iași

19 Noiembrie 2019 13:57 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Biserica „Sfântul Sava cel Sfințit” din municipiul Iași pregătește în perioada Postului Nașterii Domnului Iisus Hristos o serie de ateliere și evenimente duhovnicești pentru credincioșii parohiei și nu numai. Prima conferință din cadrul programului va avea loc duminica aceasta, pe 24 noiembrie 2019, și va fi susținută de arhid. lect. Sorin Mihalache.

În perioada noiembrie–decembrie 2019, ieșenii sunt invitați la Parohia „Sfântul Sava cel Sfințit” din Iaşi să participe la o serie de conferințe și evenimente organizate cu ocazia Zilelor Parohiei dar și cu prilejul Postului Nașterii Domnului.

  • 23 noiembrie, 09.00-21.00 – Atelier de restaurare a vieții „Atenția – Piedici și strategii de cultivare”, formator: arhid. lect. Sorin Mihalache, vârstă beneficiari: 16-18 ani, numărul de beneficiari: 20  persoane;
  • 24 noiembrie, ora 18.00: Conferință: Dialoguri de seară „Ratând esențialul – despre câteva dificultăți în gestiunea vieții spirituale și posibile remedii spirituale”, arhid. lect. Sorin Mihalache;
  • 3 decembrie, ora 20.30: Priveghere în cinstea Sfântului Ioan Damaschin – Vecernie, Utrenie și Sfânta Liturghie;
  • 4 decembrie, ora 17.00: Zilele Parohiei – Sărbătoarea Sfântului Sava cel Sfințit: Slujba Vecerniei unită cu Litia;
  • 5 decembrie, ora 7.30: Zilele Parohiei - Slujba Utreniei, Acatist și Sfânta Liturghie;
  • 8 decembrie, ora 18.30: Concert de colinde „Bună sara, c-a-nserat, la colindă am plecat!”, ediția a III-a;
  • 17 decembrie, ora 18.00: Conferință: Dialoguri de seară „Echilibrul – notițe filocalice de pe frontul luptelor cotidiene despre pacea lăuntrică și beneficiile ei”, arhid. lect. Sorin Mihalache.

Pentru mai multe detalii cu privire la programul parohiei, puteți accesa pagina de facebook Biserica Sfântul Sava sau puteți scana codul QR de pe afiș.

De la același autor

Ultimele din categorie