Evenimentele de sâmbătă, 6 iunie, din cadrul „Săptămânii pentru Familie”

Arhiepiscopia Iaşilor

Evenimentele de sâmbătă, 6 iunie, din cadrul „Săptămânii pentru Familie”

    • Evenimentele de sâmbătă, 6 iunie, din cadrul „Săptămânii pentru Familie”
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Asociația Familia Tradițională, în colaborare cu Departamentul Pro Vita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei organizează și astăzi, sâmbătă, 6 iunie, două evenimente speciale dedicate familiei și educării copiilor. 

De la ora 15.00, Librăria Cărturești din Palas Mall îl va avea ca invitat pe Ovidiu Gavrilovici. Subiectul atelierului va fi: „Nevoia de intimitate la copil”. Ovidiu Gavrilovici este conf. univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde susține cursuri de consiliere psihologică, psihoterapie transgenerațională și terapie narativă. Este inițiator și animator al Grupului de Reflecție Narativă la Iași din 2008 și președintele Asociației Psiterra din Iași prin care promovează psihologia și serviciile psihosociale în România.

În același loc, de la ora 18.00, Bogdan Neculau va fi speaker la atelierul „Influența mediului în educația copilului”Bogdan Neculau este lector universitar titular în cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași și Inspector educaţie permanentă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Cel din urmă eveniment din cadrul „Săptămânii pentru Familie” va fi Marșul pentru Familie - duminică, pe 7 iunie.

16.30 – Organizarea participanților în Parcul Copou
17.00 – 19.00 – Desfășurarea marșului pe traseul: Parc Copou – Universitate – Fundație – Piața Unirii – Primărie – Capătul Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt
19.00 – Cuvântări finale – scena amplasată pe pietonalul Ștefan cel Mare
19.30 – Moment artistic susținut de Juniorii Operei Iași și Tineri de la Palatului Copiilor din Iași
20.30 – Lansare de lampioane

Citește despre: