Flashmob: Un mod inedit de a transmite bucuria colindelor într-un mall din Râmnicu Vâlcea

11 Decembrie 2019 11:54 Arhiepiscopia Râmnicului

Un videoclip cu un grup de colindători într-un mall din Râmnicu Vâlcea a devenit viral pe Facebook după ce, în doar câteva ore de la postare, a fost distribuit de peste 6.500 de internauți.

În imagini se poate vedea cum un preot însoțit de numeroși tineri interpretează vocal și instrumental colinde tradiționale românești. Protagonistul clipului viral este pr. Dumitru Scurtu, slujitor la Paraclisul Arhiepiscopal „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea. (click aici pentru clipul video)

„Experiența de la catedră, cât și experiența tuturor activităților cu tinerii m-a făcut să cred că trebuie să înaintăm cu un pas mai mare către societate și să ne asumăm aparițiile în spațiile publice cu toate implicările lor”, a declarat preotul dirijor pentru Agenția de știri Basilica.

„Asa au luat naștere și acțiunile de tip flashmob pe care le-am demarat încă de acum patru ani în mai multe centre comerciale, piețe, pasaje și alte locații. Anul acesta am ales să concertăm ad-hoc în noul Mall de la Râmnicu Vâlcea. Prezența fizică și sonoră a preotului în societate, chiar și într-un mall, emană doar dorința de a alina și sufletele confiscate în această perioadă de marea febră a cumpărăturilor”, a declarat preotul cu acest prilej.

Sursa: basilica.ro

Ultimele din categorie