Fundația Medicală Providența, parteneriat cu SOFR Iași pentru 46 de copii defavorizați

29 Aprilie 2021 11:53 Arhiepiscopia Iaşilor

Fundația Medicală Providența, în parteneriat cu Societatea Ortodoxă a Femeilor Române - Iași și Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Nicolae Domnesc” din Iași, a organizat un eveniment caritabil, în data de 27 aprilie 2021, intitulat „De Paști, oferă un zâmbet unul copil!”.

Conform organizatorilor, evenimentul și-a dorit să aducă bucuria Sărbătorilor de Paști pentru 46 de copii defavorizați, prin oferirea unor pachete cu alimente, dulciuri, produse de igienă personală, cărți, rechizite, jucării și hăinuțe.

Evenimentul caritabil a putut fi posibil datorită implicării personalului din cadrul Policlinicii Providența, a doamnelor membre SOFR Iași, dar și a credincioșilor de la Paraclisul Mitropolitan, care cu dragoste și bunătate au contribuit la ajutorarea acestor copii aflați în situații de viață dificile.

„Ne dorim ca ajutorul primit să aducă în sufletele copiilor bucuria Învierii Domnului și speranța de mai bine. Numai împreună putem reuși. Pe această cale, mulțumim tuturor celor care au manifestat receptivitate și au susținut campania noastră. Bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate și să îi aibă în ocrotirea Lui!”, au transmis organizatorii.

Ultimele din categorie