„Ghetuțele Sfântului Nicolae” la Parohia Sângeri

Arhiepiscopia Iaşilor

„Ghetuțele Sfântului Nicolae” la Parohia Sângeri

    • Copiii și tineri la biserică
      Ghetuțe și daruri pentru copiii Parohiei Sângeri - Gropnția

      Ghetuțe și daruri pentru copiii Parohiei Sângeri - Gropnția

Duminică, 3 decembrie, Parohia „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Sângeri, comuna Gropnița, județul Iași, a fost vizitată de voluntarii ATOR Iași, care împreună cu credincioșii parohiei, au participat la Sfânta Liturghie. Cu acest prilej, copiii din sat au primit daruri și ghetuțe, cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, care se apropie curând.

După oficierea Sfintei Liturghii, 46 de copii din parohie au primit prin intermediul prietenilor de la ATOR Iași dulciuri și încălțăminte de iarnă, arătând prin acest lucru că Sfântul Nicolae îi iubește pe copiii din comunitate, și nu numai.

Mărturia unui voluntar exprimă bucuria prezentă momentului: Ne-am început ziua devreme, încărcând ghetuțele în mașină și urmărind apoi răsăritul împreună în drumul nostru spre satul Sângeri. De acolo, totul s-a așezat de la sine. Copiii cântau la strană, ne-am alăturat lor și am început Sfanta Liturghie misionară.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au umplut de bucurie inimile copiilor, spre slava lui Dumnezeu și a noastră mântuire. (pr. Andrei Bejenariu)

Citește despre: