„Împreună ajutăm spitalele din Vaslui”, în Episcopia Huşilor

6 Aprilie 2020 16:03 Constantin Ciofu Episcopia Huşilor

Cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie, Episcopia Hușilor și Asociația „Filantropia Ortodoxă” din Huși, coordonată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, intensifică ajutorul oferit în lupta cu actuala pandemie.

Mesajul campaniei este: „Vă rugăm să ne sprijiniți pentru a continua dotarea unităților sanitare cu aparatură medicală și cu echipamente de protecție, prin donații, în cadrul campaniei «Împreună ajutăm spitalele din Vaslui». De asemenea, oferim alimente, masă caldă, medicamente persoanelor aflate în izolare. Fii alături de noi! Donează!”.

Potrivit site-ului Eparhiei Huşilor, până în prezent, s-au acordat ajutoare alimentare persoanelor vulnerabile, aflate în imposibilitatea de a se deplasa. De asemenea, a fost oferită suma de 25.000 euro spitalelor din Vaslui şi Bârlad. În acelaşi timp, o ambulanţă a fost dată în folosinţă Spitalului Judeţean din Vaslui, iar pentru Spitalul din Huşi s-au oferit echipamente de protecţie. În momentul de faţă se doreşte achiziţionarea unui aparat de ventilaţie mecanică, precum şi mai multe echipamente de protecţie şi dezinfectante pentru cele trei spitale din judeţ. Contul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” din Huşi este următorul: RO43 RNCB 0261 1603 7343 0001. De asemenea, relaţii pot fi oferite la numărul de telefon: 0765.234.159.

Citește alte articole despre: slujbă, slujire, credinţa, credincioși, manifestare, cont

De la același autor

Ultimele din categorie