Incendiu la o biserică ortodoxă din Arad: „Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul”

4 Aprilie 2020 18:26 Arhiepiscopia Aradului

Intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul izbucnit la biserica din Arad a durat aproximativ o oră. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Urgențe Arad au povestit misiunea prin care au trecut pompierii ieri, pe 3 aprilie.

Solicitați să acționeze pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din cartierul arădean Gai, aceștia au avut parte, la sfârșitul misiunii, de o bucurie de suflet.

În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Întotdeauna există speranță!

Sursă: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Arad

Ultimele din categorie