INIMO: trei zile de distracție și ajutor în educația a peste 10.000 de copii

Social

INIMO: trei zile de distracție și ajutor în educația a peste 10.000 de copii

    • Festivalul INIMO
      INIMO – Festivalul Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune

      INIMO – Festivalul Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune

Între 18 și 20 august, pentru trei zile, Iașul este oraș al INIMO, Festivalul Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune! Astfel, ieșenii pot alege, pentru al doilea an consecutiv, să se distreze și să ajute alături de părintele Dan Damaschin și de Asociația „Glasul Vieții”.

Pe Stadionul „Emil Alexandrescu” se vor îmbina distracția, educația și faptele bune pentru 10.233 de copii din 2.923 de familii greu afectate de sărăcie, care au nevoie de ajutor pentru a merge mai departe. Festivalul INIMO va asigura celor peste 10 mii de copii șansa de a primi hrană, rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate.

„Văd în INIMO o ocazie extraordinară de a petrece trei zile într-o atmosferă senzațională, cu muzică de calitate și voie bună. Ne vom bucura de viață, copilărie și familie, timp în care vom ajuta și 10.233 de copii să înceapă școala cu bine”, a declarat părintele Dan Damaschin. Iar pentru aceasta e nevoie ca fiecare om să dăruiască fapte bune și să facă diferența!

În cele trei zile de Festival vor fi prezenți pe scenă cei mai apreciați artiști din România. Vineri vin Smiley, Connect-R, Direcția 5, Andia, Circul de Stat Chișinău. Sâmbătă: Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă și Gașca Zurli. Duminică: Voltaj, Antonia, Iris, Mario Fresh, Ana Beregoi. Pe lângă scenă va fi amenajată o zonă de teatru cu activități organizate de actori locali, iar sâmbătă membrii Găștii Zurli îi vor anima pe cei mici cu jocuri și activități distractive și educative, într-un spațiu prietenos. De asemenea, se va organiza o expoziție dedicată cauzelor sociale, vor fi standuri cu mâncare oferită de producători locale, dar și un târg de produse artizanale și lucrate manual. 

Cei care doresc să participe la INIMO pot achiziționa bilete sub formă de donație de pe site-ul evenimentului. Accesul unei persoane pentru o zi de festival este de 100 de lei. Accesul la toate cele trei zile de festival pentru doi adulți și doi copii sub 14 ani este 300 de lei sau 450 de lei, iar pachetul VIP, în zona de maximă vizibilitate pentru doi adulți și doi copii sub 14 ani este de 1.000 de lei. Toți cei care vor achiziționa pachete pentru întreaga perioadă de Festival vor fi înscriși la două tombole, la care vor putea câștiga 20 bilete la Ierusalim oferite de Mitropolia Moldovei și Bucovinei sau un apartament în valoarea de 110.000 de euro.

Citește despre: