„Ȋnvierea Domnului în casa omului” – ediția 2021

26 Aprilie 2021 12:07 Social

Știm cu toții că Praznicul Învierii Domnului presupune o anumită perioadă de pregătire, timp în care au loc tot felul de activități în preajma sau în interiorul casei fiecăruia dintre noi, activități care ar putea fi şi fotografiate (coacerea păştii şi a cozonacului, ȋncondeierea ouălor, o rugăciune rostită ȋmpreună cu ceilalți din familie, aprinderea candelei ȋn fața icoanei etc.).

De asemenea, acest praznic al praznicelor şi sărbătoare a sărbătorilor aduce linişte ȋn suflet şi apropiere de cei dragi. Fotografiile și înregistrările video stau mărturie peste timp și vorbesc cel mai bine despre toate acestea. Tocmai de aceea, „Ȋnvierea Domnului ȋn casa omului” nu este un concurs, ci o împreună-prăznuire în duh de rugăciune.

În aceste momente deosebite de sărbătoare, vă invităm să ne trimiteți fotografii care să surprindă modul în care vă pregătiți sau petreceți sărbătoarea Învierii Domnului alături de cei dragi printr-un mesaj, pe adresa noastră de email: foto@doxologia.ro.

De asemenea, vă îndemnăm să ne faceți cunoscute, prin intermediul unui clip video, interpretări deosebite ale troparului Învierii Domnului („Hristos a înviat din morți, Cu moartea pe moarte călcând […]”), cântat de către copii. Vă invităm, apoi, să ne trimiteți aceste clipuri pe adresa de email: video@doxologia.ro.

Atenție! Pentru o bună organizare, doar materialele foto/video trimise pe cele două adrese de e-mail indicate mai sus vor fi preluate de către membrii redacției. Vă rugăm, așadar, să nu trimiteți materialele prin mesaj pe pagina noastră de Facebook sau prin intermediul altor canale de comunicare.

Cele mai frumoase mărturii fotografice şi video vor fi selectate și publicate, pe rând, în preajma Praznicului Învierii Domnului și pe parcursul întregii Săptămâni Luminate, pe paginile oficiale de Facebook și Instagram DOXOLOGIA.ro.

Mențiuni:

- fotografiile și clipurile video trebuie să fie originale și să nu mai fi fost publicate anterior (inclusiv pe Internet);

- prin transmiterea lor, posesorul declară, în mod implicit, că este deținătorul drepturilor de autor asupra acestora și își asumă toate consecințele directe sau indirecte care pot apărea;

- prin trimiterea lor, participantul își exprimă acordul necondiționat în ceea ce privește cesionarea drepturilor de autor asupra materialelor transmise către DOXOLOGIA.ro;

- materialele care nu respectă tema proiectului sau care nu aparțin persoanei care le-a trimis, nu vor fi publicate;

- prin înscrierea la acest proiect, participantul declară că a citit și este de acord cu acest regulament.

Vă mulțumim pentru faptul că prin lectura/ vizualizarea materialelor publicate de noi şi prin dialogul cu noi ne sunteți mereu aproape şi din suflet vă spunem Hristos a ȋnviat!

Ultimele din categorie