Joi, 6 octombrie: „Dialoguri livrești” despre înțelesul Psalmilor

3 Octombrie 2022 14:05 Arhiepiscopia Iaşilor

Dragoș Mîrșanu, secretar științific în cadrul Centrului de Studii Patristice „Sfântul Maxim Mărturisitorul” al Arhiepiscopiei Iașilor, vă așteaptă joi, 6 octombrie, începând cu ora 18.00, la o nouă ediție a „Dialogurilor livrești”.

Intervenția transmisă LIVE se va desfășura sub tema „Despre înțelesul Psalmilor: cum dobândim cunoaștere și vindecare din Scripturi”, fiind prilejuită de apariția traducerii în limba română a Tâlcuirilor la Psalmi transmise sub autoritatea Sfântului Atanasie al Alexandriei și de traducerea lucrării Tâlcuire la Psalmi, a Sfântul Chiril al Alexandriei.

Invitatul special la masa dialogului este Diac. Conf. Dr. Alexandru Mihăilă, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București.

„Dialoguri livrești” este un proiect al Centrului de Studii Patristice „Sfântul Maxim Mărturisitorul” al Arhiepiscopiei Iașilor, desfășurat în directă colaborare cu Editura Doxologia și cu Portalul ortodox doxologia.ro. Edițiile vor fi transmise LIVE pe Facebook (Editura Doxologia / portalul Doxologia / Patristica), dar și pe canalul de YouTube doxologia.ro.

Ultimele din categorie