JoyCamps Romania aduce zâmbete de Crăciun familiilor defavorizate cu mulți copii

5 Decembrie 2019 12:38 Flavius Popa Social

În perioada Postului Nașterii Domnului Iisus Hristos, membrii Asociației „JoyCamps Romania” lansează campania social-filantropică „Joyful Christmas - Aducem zâmbete de Crăciun”, prin care își propun să adune alimente, obiecte vestimentare, rechizite și cadouri pentru câteva familii defavorizate din județul Neamț.

Evenimentul organizat de Asociația „JoyCamps Romania” se află la prima ediție și se adresează societății civile din regiunea Moldovei, dar și din întreaga țară. Cu această ocazie, membrii organizației își doresc să strângă alimente neperisabile, hăinuțe, rechizite și cadouri pentru câteva familii cu mulți copii, aflate în situații de risc, din zona Neamțului.

„În perioada 6-20 decembrie 2019, Asociația «JoyCamps Romania» derulează campania caritabilă «Joyful Christmas». Întrucât în preajma sărbătorilor lipsurile materiale se resimt mult mai pronunțat decât în restul timpului, stă în puterea fiecăruia dintre noi să aducem bucurie și în casele celor mai puțin norocoși. Scopul acțiunii noastre este reprezentat de sprijinirea unor familii cu mulți copii, fără prea multe posibilități, din câteva localități ale județului Neamț. Drept care, în următoarele două săptămâni, voluntarii noștri desfășoară activități de colectare în două orașe: Iași (0756.099.164 - Ioana) și Târgu Neamț (0756.914.242 - Mădălina). Cu toate acestea, cei care doresc să ne ofere ajutorul pot contribui din orice colț de țară s-ar afla. Colectăm produse alimentare neperisabile, necesare pregătirii mesei de Crăciun, articole de igienă, rechizite și hăinuțe pentru copii. Așadar, facem un apel către dumneavoastră și vă invităm să contribuiți cu cât vă stă în putință pentru a pregăti, împreună, un Crăciun mai frumos și lipsit de griji celor aflați în dificultate. Crezul nostru se materializează în a fi alături de cei aflați în nevoie și orice ajutor este de folos! Împreună aducem zâmbete de Crăciun!”, ne-a declarat Onuța Frunză, coordonator campanie.

"JoyCamps Romania" este o organizație de tineri entuziaști ce își doresc să aducă zâmbete copiilor din zonele defavorizate ale României, obligați să se confrunte zilnic cu numeroase probleme de ordin economic și social. Alături de voluntari și comunitate, asociația desfășoară tabere cu numeroase activități educative și distractive, precum ateliere tematice, de comunicare, artă, muzică, dans, tir cu arcul, dar și vânători de comori, focuri de tabără sau jocuri sportive. În această manieră, ONG-ul își propune să promoveze lucrul în echipă, spiritul civic, inventivitatea, importanța educației și dezvoltării tinerilor, fixându-le ca repere valori morale și sociale. Pentru mai multe informații cu privire la activitățile asociației, puteți urmări pagina de facebook JoyCamps Romania, pagina de instagram @joycampsromania sau pe e-mail joycampsromania@gmail.com.

De la același autor

Ultimele din categorie