JoyCamps Romania caută voluntari pentru taberele de vară

6 Martie 2019 13:26 Flavius Popa Social

Asociația „JoyCamps Romania” recruteză tineri voluntari, animatori, fotografi și instructori de ateliere tematice pentru taberele din această vară. Pentru sezonul 2019, activitățile socio-educative organizate de către aceștia vor acoperi în jur de 20 de comunități defavorizate sau cu risc social din întreaga țară, aproximativ 2500 de tineri și copii devenind beneficiari ai proiectului.  

JoyCamps Romania este un ONG în curs de constituire, reprezentând o familie de tineri entuziaști, uniți din dragostea de a face voluntariat și din dorința de a bucura inimile copiilor și tinerilor aflați în situații dificile. Scopul acestora este de a organiza tabere și activități socio-educative în comunitățile defavorizate sau cu risc social din România, accentul punându-se  pe educație, dar în egală măsură și pe distracție. 

„Crezul după care ne ghidăm «Fă şi tu bine în comunitatea ta!» merită a fi urmat de fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem sau nu implicaţi în activităţile unui ONG sau ale unei asociaţii de profil. Datoria noastră este de a petrece timpul, ajutându-l pe cel aflat în nevoie, ocolit de bucurii şi marginalizat. Îndeplinirea acestei misiuni poate fi uneori dificilă, atunci când eşti singur, însă dacă ne unim împreună energia şi resursele, vom izbândi să fericim multe suflete! Ne dorim ca tinerii cu spirit de aventură să ni se alăture în povestea JoyCamps Romania, având certitudinea că aici vor găsi o adevărată familie, trainică, unită şi mereu pregătită să promoveze şi să săvârşească «Binele»!” a declarat Onuța-Elena Frunză, reprezentant JoyCamps Romania.

Cei interesați să aplice pentru a deveni voluntari, o pot face prin înscrierea on-line, accesand acest link: https://goo.gl/forms/cRTiw6qDJU1wGj8C3 sau urmărind paginile de Facebook/Instagram: JoyCamps Romania.

De la același autor

Ultimele din categorie