Lansare de carte la Ateneul din Iași – „Considerații spirituale în patologia cancerului din perspectiva preotului de caritate”

8 Iunie 2021 17:15 Arhiepiscopia Iaşilor

Asociația „Kids Help Points” din Iași organizează vineri, 11 iunie, lansarea volumului „Considerații spirituale în patologia cancerului din perspectiva preotului de caritate”, semnată de pr. dr. Radu Sever Ungureanu. Evenimentul cultural va avea loc la Ateneul Național din Iași, începând cu ora 17.00.

Părintele Radu Sever Ungureanu, preot de caritate la Institutul Regional de Oncologie Iași, este aproape de tot ce înseamnă problematizarea acestei boli, atât din perspectiva celui bolnav cât și din perspectiva aparținătorilor. Asociația noastră desfășoară frecvent activități cu micuții internați la Spitalul ieșean „Sfânta Maria”, secția oncologie, și astfel, încercăm să înțelegem consecințele cancerului.

Suntem cu toții nerăbdători să ascultăm și să ne folosim de sfaturile părintelui Radu Sever, prin care putem îmbunătăți, ameliora sau preveni această manifestare nefirească a bolii în viața noastră.

Invitații evenimentului de vineri seară sunt pr. dr. Liviu Petcu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași și domnul Mihai Leseru, psiholog clinician.

Lansarea de carte se desfășoară în parteneriat cu Ateneul Național Iasi, în foaier, de la ora 17.00.  Tot atunci, cei interesați vor putea achiziționa cartea cu autograful autorului. Pentru invitații, vă rugăm să apelați la numărul de telefon 0757.480.961 (Camelia Onofrei). Accesul la eveniment se face pe baza unei donații care va sprijini activitățile Asociației „Kids Help Point” Iași. (pr. Daniel Onofrei)

Ultimele din categorie