Lansarea la Iași a cărții „Copilăria. O poveste despre bucurie”, de Veronica Iani

9 Decembrie 2019 15:22 Arhiepiscopia Iaşilor

Pe data de 11 decembrie 2019, ora 19.30, la Biserica „Sfântul Nectarie” din Iași va avea loc lansarea cărții „Copilăria. O poveste despre bucurie”, în prezența doamnei Veronica Iani, autor și ilustrator de cărți pentru copii.

Evenimentul este organizat de Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de misiune, statistică și prognoză pastorală al Arhiepiscopiei Iașilor, în parteneriat cu Editura Life Learning Education și Biserica "Sfântul Nectarie" din Iași. Lansarea de carte este dedicată copiilor și părinților, fiind o provocare pentru a descoperi cum ar arăta lumea dacă, într-o zi, copilăria ar fi furată de o creatură misterioasă, cum s-ar schimba lumea – cum ar fi o lume fără copilărie, ce s-ar întâmpla cu jucăriile, cu bucuria copiilor sau cu familiile lor. Și, dacă ar dispărea Copilăria, cine s-ar încumeta să o salveze?

„Copilăria. O poveste despre bucurie” este cea de-a patra carte a colecției „Fiecare viață este un dar”, autoare Veronica Iani, publicată de Editura Life Learning Education. În această colecție au apărut până acum cărțile: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Accesul este gratuit și se face în baza unei rezervări la numărul de telefon: 0753 472 067.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook : Pro Vita Iasi

Ultimele din categorie