#Librex2024: Nu rata întâlnirile cu Adrian Papahagi, Daniel Buzdugan și Pr. Constantin Sturzu de sâmbătă, 13 aprilie!

Social

#Librex2024: Nu rata întâlnirile cu Adrian Papahagi, Daniel Buzdugan și Pr. Constantin Sturzu de sâmbătă, 13 aprilie!

  • „Inteligența artificială și prostia naturală”
   „Inteligența artificială și prostia naturală”

   „Inteligența artificială și prostia naturală”

  • „Misiune în emisiune”
   „Misiune în emisiune”

   „Misiune în emisiune”

Adrian Papahagi, Daniel Buzdugan și Pr. Constantin Sturzu te așteaptă sâmbătă, 13 aprilie, la două întâlniri captivante în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Târgului de Carte LIBREX - „Primăvara Cărților la Iași”.

„Inteligența artificială și prostia naturală” este tema conferinței susținută începând cu ora 17.00 la Congrass Hall (Palas Mall, Et. 2) de către prof. univ. dr. Adrian Papahagi, filolog, eseist și profesor la Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca. Nici nu voi blestema în cheie apocaliptică inteligența artificială, nici nu voi face pe deșteptul și nu-mi voi râde de prostia naturală, cum obișnuiesc intelectualii. Voi încerca doar să reflectez la limitele umanului și ale mașinilor, la ce ne face cu adevărat oameni, și la ce ne putem aștepta la capătul unei noi revoluții tehnologice”, a transmis prof. Adrian Papahagi pe o pagină de socializare, rezumând într-un fel ideea principală a întâlnirii din această seară.

Un alt moment aparte, organizat de Librex în parteneriat cu Centrul Cultural Misionar Doxologia (CCM DOXOLOGIA) al Arhiepiscopiei Iașilor, este dialogul din seara zilei de sâmbătă, 13 aprilie, ora 18.30, de la Congress Hall (Palas Mall, Et. 2). Desfășurată sub tema „Misiune în emisiune”, dezbaterea dintre omul de radio Daniel Buzdugan și Părintele Constantin Sturzu, consilier al Sectorului comunicare şi relaţii publice al Arhiepiscopiei Iaşilor și Purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, promite să fie un eveniment captivant, axat pe explorarea rolului și misiunii cuvântului în context contemporan.

În cadrul dezbaterii, cei doi parteneri de dialog vor explora diverse subiecte, cum ar fi responsabilitatea vorbirii, etica în comunicare, impactul cuvântului asupra individului și a comunității, precum și modul în care putem folosi cuvântul în mod constructiv pentru a promova binele și a aduce schimbări pozitive în lume. 

Ia-ți familia, prietenii și pe toți cei apropiați și alege să-ți petreci altfel seara de sâmbătă! Ne vedem diseară la Palas!

Citește despre: