„Mărțișorul din pridvor” de la Parohia Ghelăiești pentru copiii de la Spitalul „Sfânta Maria”

6 Martie 2021 14:55 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Parohia „Sfântul Dimitrie” din Ghelăiești, județul Neamț, în colaborare cu Asociația „Kids Help Point” din Iași, organizează în această perioadă activitatea „Mărțișorul din pridvor”, prin care își propun să ofere mărțișoare, cadouri și dulciuri copiilor internați la Spitalul ieșean „Sfânta Maria”.

Primăvara, anotimpul celebrării vieții, continuă să reunească în fiecare an oamenii cu suflet mare să facă fapte bune. Chiar dacă vremurile s-au schimbat, nevoile celor mai puțin fericiți au rămas și s-au acutizat prin rezumarea afecțiunii la îmbrățișări virtuale. Căutăm să îi susținem în lupta lor, arătându-le că nu i-am uitat.

Activitatea „Mărțișorul din pridvor” - ediția a II-a, a reunit și în acest an tineri si copii din Parohia „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” Ghelăiești, Protopopiatul Piatra Neamț, dornici să le trimită copiilor internați la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași un zâmbet colorat. Împreună cu Asociația „Kids Help Point” din Iași, cei mici au făurit mărțișoare pictate pentru cei aproximativ 40 de copii internați la secția Oncologie. 

În data de 8 martie vom oferi mărțișoare pictate, măști, dulciuri, fructe, produse de igienă și de protecție. Suntem încântați să oferim câte un mărțișor și mamelor, dar și cadrelor medicale care îi îngrijesc pe copii. Cei care doresc să ne susțină și să fie îngeri pentru îngerași, ne pot contacta și pot dărui dulciuri sau produse de igienă, sau pot dona un bănuț în contul RO97 CECE B000 30RON 0820 221, ASOCIATIA KIDS HELP POINT IASI, cu mențiunea „PENTRU INGERASI”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să apelați la Camelia Onofrei, manager de proiect, telefon 0757.480.961 sau la pr. Daniel Dumitru, parohul comunității „Sf. Dimitrie” Ghelăiești, tel. 0746.381.509. (pr. Daniel Onofrei, Flavius Popa)

De la același autor

Ultimele din categorie