Moș Crăciun a venit mai devreme în parohia arădeană Satu Mare

Arhiepiscopia Aradului

Moș Crăciun a venit mai devreme în parohia arădeană Satu Mare

    • Moș Crăciun a venit mai devreme în parohia arădeană Satu Mare
      Copiii din parohia arădeană Satu Mare au primit darurile dorite

      Copiii din parohia arădeană Satu Mare au primit darurile dorite

Pentru aproximativ 50 de copii din parohia Satu Mare, Protopopiatul Arad, Moș Crăciun a venit mai devreme, ajutat de Biroul rutier al Poliției Arad, dar și de alți oameni de bine.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Timotei, în după amiaza zilei de 21 decembrie 2023, în apropierea praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Moș Crăciun a venit la copiii din parohia arădeană Satu Mare.

Aceștia s-au pregătit cu două săptămâni înainte, scriindu-i scrisori moșului, pe care le-au împodobit după cum au știut ei mai frumos și mai bine.

Prin bunăvoința și cu ajutorul agenților de poliție din cadrul Poliției Municipiului Arad – Biroul rutier, dar și a altor colegi din alte structuri, precum și a unor cunoștințe și prieteni, Moș Crăciun a fost ajutat să aducă copiilor din Parohia Satu Mare toate cele dorite în scrisorile pregătite de aceștia.

Însoțit de agenții de poliție, Moș Crăciun a ajuns la biserică, acolo unde a fost întâmpinat de o mulțime mare de copii. La această bucurie a copiilor parohiei a fost prezent și Preacuviosul Părinte Dr. Iustin Popovici, consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului și delegat al Înaltpreasfințitului Părinte Timotei.

Ca semn de mulțumire și recunoștință față de darurile care le-au fost aduse, copiii au prezentat Moșului și tuturor celor prezenți un scurt program de colinde, după care Moș Crăciun a înmânat cadoul fiecărui copil.

Această acțiune a agenților de poliție arădeni se desfășoară de câțiva ani în diferite parohii din cadrul Arhiepiscopiei Aradului.

Citește despre: