O nouă conferință ASCOR: „Statutul femeii astăzi și demnitatea de mamă”

7 Martie 2019 15:22 Arhiepiscopia Iaşilor

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) - filiala Iași vă invită la o nouă conferință, de această dată despre „Statutul femeii astăzi și demnitatea de mamă”. Invitați vor fi părintele Radu Brînză, coordonator al Departamentului Pro Vita Iași și Daniela Bălinișteanu, mamă și voluntar Pro Vita.

Conferința va avea loc astăzi, 7 martie 2019, începând cu ora 18:30, în Sala „Iustin Moisescu” a Ansamblului Mitropolitan Iași.

Întâlnirea își dorește să abordeze o problemă destul de sensibilă în societatea actuală. Tot mai mult auzim astăzi despre noțiunea de „femeie de carieră” și de faptul că „trebuie” să îți asiguri un statut social și economic și abia apoi să te gândești la familie și copii. Are statutul de femeie ceva de suferit din cauza acestei perspective? Este noțiunea de „MAMĂ” demodată și neadecvată în contextul actual, sau eschivarea de la aceasta implică anumite riscuri? E posibil să fii mamă și în același timp să te ocupi de dezvoltarea ta profesională? Acestea sunt unele întrebări la care vom încerca să oferim un răspuns celor care îl caută.

Vă aşteptăm cu drag la conferinţă şi dorim, cu acest prilej, să urăm „La mulți ani!” și „O primăvară frumoasă!” tuturor femeilor și mamelor! (Andreea Gabor - coordonator Departament Media - ASCOR Iași)

Ultimele din categorie