Rusia poate salva Europa de islamizare, consideră Jirinovski

21 Februarie 2011 16:38 Ortodoxia în lume

Liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovski, consideră că Rusia poate ajuta țările occidentale să facă față provocării islamizării.

Liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovski, consideră că Rusia poate ajuta țările occidentale să facă față provocării islamizării.

"Dacă amenințarea islamizării dinspre Africa și Asia se agravează, doar Rusia va avea posibilitatea să salveze țările, iar acest lucru va însemna un nou “Marș Suvorov”, traversând Alpii, dar nu al soldaților și armatei, ci al unor proiecte comune care vizează stoparea cuceririi Europei de către asiatici și africani", a spus acesta într-un show TV tematic (Canal 3).

Potrivit lui Jirinovski, arabii vor reprezenta în curând majoritatea populației Parisului. El a mai subliniat, de asemenea, provocările asimilării turcilor în Germania și albanezilor și kurzilor în Europa.

O bine-cunoscută scriitoare, Elena Ciudinova, vorbind despre toleranță, a declarat că "virtutea fără motiv este păcat", iar "toleranța a fost mult timp un păcat".

"Toate direcțiile noastre tolerante au fost străzi cu sens unic. În cazul în care situația era diferită, ar fi existat un dialog. Ca orice altă persoană rezonabilă, aș prefera un dialog, dar toleranța noastră a fost privită ca slăbiciune, și acest lucru înseamnă două mentalități aflate în conflict”, a spus ea.

Șeful Misiunii Permanente a Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, a declarat că "toleranța va ucide" țările occidentale.

Citește alte articole despre: creștin, conflict, musulman, Europa, islamizare

Ultimele din categorie