Pancarta mea pentru Viață

15 Martie 2019 10:03 Arhiepiscopia Iaşilor

O nouă activitate pro-viață a avut loc, în data de 14 martie 2019, în cadrul Lunii pentru Viață 2019 „Unic din prima secundă”, în Iași, la Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare”.

Elevii clasei a XI-a C, coordonați de doamna profesor Ioana Măriuței, în cadrul atelierului „Pancarta mea pentru Viața”, au realizat pancarte personalizate cu care vor participa la Marșul pentru Viață.

Elevii care au dorit să realizeze pancarte consideră că fac parte dintr-o generație pentru viață, iar pancartele reprezintă o mică, dar importantă mărturisire a adevărurilor că viața trebuie protejată de la concepție și că venirea fiecărui copil în lume este un dar de la Dumnezeu. Textele pancartelor oglindesc acest crez: Alege Viața, Fiecare viață este un dar, Viața înseamnă o inimă care bate, Sunt un copil, nu o alegere, Cu fiecare copil, un înger vine în lume, Avortul oprește o inimă care bate.

Ce frumos este când voioșia adolescenței se îmbină cu înțelegerea lucrurilor profunde! Luna pentru Viața continuă cu activități diverse pentru sprijinirea vieții și va avea ca punct culminant Marșul pentru Viață „Unic din prima secundă”, de sâmbătă, 23 martie 2019, în peste 500 orașe și sate din România și Republica Moldova.

Ultimele din categorie