Papucei pentru 56 de copii din comuna Costești

19 Decembrie 2019 21:40 Arhiepiscopia Iaşilor

Voluntarii Colegiului „Sfântul Nicolae” (CSN) au continuat marți, 17 decembrie 2019, proiectul „Cutia cu papucei pentru Ei”, desfășurând astfel cea de-a patra parte a proiectului din acest an. Cei care s-au bucurat de cadourile oferite din partea Sfântului Ierarh Nicolae au fost 56 de copii din localitatea Costești, județul Iași. 

Aceștia au participat la Sfânta Liturghie, unde au oferit, împreună cu voluntarii CSN, răspunsurile la strană și au cântat colinde, iar mai apoi au luat parte la sesiunile de discuții. La acest mic moment, copiii au aflat despre cum s-a născut tradiția de a pune cadouri în ghetuțe, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae și despre adevărata semnificație a Crăciunului, și anume prăznuirea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

După toate acestea, copiii au primit ghetuțele mult așteptate, oferite de angajații firmei Continental, și câte un pachețel cu dulciuri din partea comunității CSN.

„Cutia cu papucei pentru Ei” este un proiect pilon al Colegiului „Sfântul Nicolae” și se desfășoară din anul 2015, prin care sunt vizați copii cu situație materială precară din județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași.

Ultimele din categorie