Părintele Constantin Necula va vorbi despre eroismul cotidian al creștinului la invitația ASCOR Sibiu

19 Aprilie 2021 15:55 Arhiepiscopia Sibiului

Cu puțin înainte de începerea Săptămânii Patimilor Domnului, Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români din Sibiu, în colaborare cu portalul ortodox Doxologia, organizează o Conferintă online cu tema „Eroismul cotidian al creștinului”, susținută de Părintele Constantin Necula, prodecanul studenților de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu.

În contextul acestor zile tensionate, care cer discernamant, rugăciune și răbdare, creștinul trăiește în fiecare clipă conștiința prezenței lui Hristos în viața sa, în Biserică, având mereu „platoșa credintei și a dragostei” și „coiful nădejdii de măntuire” (I Tes. 5, 8). Postul Mare este un prilej deosebit pentru orice creștin de a-și intensifica relația sa cu Dumnezeu și de a se arăta biruitor asupra răului, cu iubire milostivă, într-o luptă care necesită curajul zilnic de a pune începutul cel bun.

Despre acest curaj cotidian al creștinului ne va vorbi Părintele Constantin Necula, miercuri, 21 aprilie, de la ora 20:00, după partea de expunere urmând și secținea de întrebări adresate în secțiunea de comentarii a transmisiunii LIVE.

Conferința online poate fi urmarită live pe conturile de Facebook Doxologia, ASCOR Sibiu sau pe canalul de YouTube Doxologia.

Ultimele din categorie