Părintele Dumitru Nechifor, parohul Bisericii Barnovschi, a trecut la Domnul

Doliu la Biserica Barnovschi din Iași. Părintele paroh Dumitru Nechifor a trecut la Domnul.

Părintele Dumitru Nechifor s-a născut la 25 ianuarie 1952 . A absolvit Facultatea de Teologie din Sibiu. În timpul acesteia, a fost directorul Fabricii de lumânări din Roman. A fost hirotonit preot în 1981 pentru parohia Perieni, Bârlad. Totodată, a fost numit secretar la Protopopiatul Bârlad.

Ulterior, s-a transferat la parohia Vânători, Iași, iar din 1986 a slujit la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Barnovschi, din Iași, Protopopiatul Iași II. Aici s-a ocupat de refacerea structurii bisericii și de refacerea acoperișului.

„Am admirat foarte mult jertfelnicia părintelui, punctualitatea, grija pentru toți oamenii, inima largă și bună, slujirea impecabilă ca preot. A fost întotdeauna un model. Îl vom purta mereu în suflete și în rugăciuni”, a spus părintele Liviu Petcu, preot coslujitor la parohia Barnovschi.

Sicriul cu trupul părintelui Dumitru Nechifor este depus în aceste zile la Biserica Barnovschi, unde și-a dedicat jumătate din viață. Tot aici va avea loc și înmormântarea sâmbătă, la ora 10.30.

Veșnica lui pomenire!

De la același autor

Ultimele din categorie