Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” Curagău lansează campania „Redescoperim lumea cărților”

Campania se desfășoară în cadrul proiectului „Școala de după Liturghie” prin care Parohia Curagău își propune să fie mai aproape de cei mici în anul școlar curent.

Prin acest proiect, ne propunem să îndeplinim trei obiective majore:

  • Vrem să oferim 25 de pachete de cărți noi copiilor din sat. Pentru fiecare pachet este necesară suma de 200 de lei. Cărțile sunt achiziționate și recomandate de Editura Doxologia și Editura Alexandria, în funcție de vârsta fiecărui copil.
  • Ne dorim să organizăm 10 ateliere de lectură în perioada octombrie – decembrie 2020. În cadrul acestor ateliere, copiii vor povesti ceea ce li se pare mai interesant din cărțile citite, care sunt eroii lor preferați și cum îi pot motiva aceștia în viața lor de zi cu zi.
  • Ne-am propus să realizăm o bibliotecă parohială.

„În era digitalizării, a telefoanelor mobile și a gadgeturilor, ne propunem să stimulăm copiii din parohie să citească, să descopere plăcerea lecturii și să-și dezvolte creativitatea. Este foarte important ca cei mici să nu piardă contactul cu lumea poveștilor, a zmeilor și a eroilor. În urmă cu câteva săptămâni am primit câteva cărți pe care să le oferim copiilor din Curagău. Așa a apărut ideea aceasta, de a oferi tuturor copiilor câte un pachet de cărți. Cărțile noi aduc un interes deosebit și aduc copiilor o dorință mai mare de a citi”, a declarat pr. Dragoș Bălinișteanu de la Parohia Curagău.

Campania se desfășoară în cadrul proiectului „Școala de după Liturghie” prin care Parohia Curagău își propune să fie aproape de cei mici în anul școlar curent.

Cei care doresc să doneze sau să contribuie pentru un pachet de cărți, în valoare de 200 de lei, pot face donații în contul parohiei: RO52 CECE IS10 30RON 1123 451, deschis la CEC Bank, titular Parohia Sfântul Ioan Botezătorul, CUI: 25692560, cu mențiunea „cărți”.

Pentru informații suplimentare puteți suna la 0745.317.555 - pr. paroh Dragoș Bălinișteanu. 

De la același autor

Ultimele din categorie