Parohii din Protopopiatul II Iași organizează Conferința „Unde, cum și cu cine cresc copiii noștri?” la Dorobanț

13 Aprilie 2019 15:10 Arhiepiscopia Iaşilor

Conferința „Unde, cum și cu cine cresc copii noștri?” va fi un eveniment desfășurat în cadrul activităților organizate la nivelul Arhiepiscopiei Iașilor cu prilejul Anului omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Evenimentul va avea loc duminică, 14 aprilie, începând cu ora 17:00, în Sala de Sport a Școlii Generale din localitatea Dorobanț, comuna Aroneanu, județul Iași.

Conferința va fi susținută de doamna Magdalena Vicovan, de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului - Iași și moderată de Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Cristinel Teșu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași. Organizatoare ale conferinței sunt parohiile din cadrul Cercurilor Pastoral-Misionare I și IV ale Protopopiatului II Iași. Intrarea la eveniment va fi liberă.

Conferința „Unde, cum și cu cine cresc copiii noștri?” va fi un eveniment desfășurat în cadrul activităților organizate la nivelul Arhiepiscopiei Iașilor cu prilejul Anului omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Ultimele din categorie