Policlinica Providența și-a cinstit ocrotitorii

30 Iunie 2020 18:13 Arhiepiscopia Iaşilor

Policlinica Providența și-a sărbătorit ieri, 29 iunie 2020, hramul – Sfinții Apostoli Petru și Pavel. După Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană, au fost pomeniți ctitorii și binefăcătorii acestui așezământ medical. Ca în fiecare an, părintele Serafim Grigoraș (prieten al dr. Paul Gabriel Van Saanen ) s-a rugat pentru odihna acestora, împreună cu angajații policlinicii.

Părintele ne-a amintit cu drag de dr. Paul Gabriel Van Saanen, unul din cei mai importanți ostenitori ai activității medicale în Mitropolia Moldovei și Bucovinei, medic român stabilit în Elveția, unde s-a remarcat pe plan profesional, de dr. Zenovia Preda medic primar ORL, care și-a transformat profesia în misiune, slujind cu mult drag aproapelui, de dr. Postelnicu Cicerone, medic primar psihiatru, care punea mult suflet pentru vindecarea fiecărui pacient și de dr. Herescu Gavrilă, medic primar Ortopedie și Traumatologie, om dedicat, înzestrat cu mult calm și răbdare.

De toți aceștia ne amintim cu drag, sunt mereu în amintirea noastră și ne rugăm ca Dumnezeu să le răsplătească tot efortul făcut pentru fiecare pacient, pentru suferința celui de lângă noi. Policlinica Providența și-a început activitatea în anul 1998 iar acum, după mai bine de 22 de ani, este o unitate medicală reprezentativă în Iași, unde peste 50 de medici și alți 25 de ostenitori răspund îndemnului Mântuitorului Hristos, de a cerceta pe cel bolnav.

Citește alte articole despre: Providența, Policlinica Providența, hram, cinstire

Ultimele din categorie